top of page
31_HPB_9227.jpg

Aankoopmakelaar
 

Waarom een aankoopmakelaar? 

Een aankoopmakelaar is een persoon die u kan helpen bij het vinden en aankopen van uw ideale woning. Een aankoopmakelaar heeft uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en kan u adviseren over de juiste prijs, voorwaarden en onderhandelingen.

Het inschakelen van een aankoopmakelaar kan u tijd, geld en stress besparen. Een goede aankoopmakelaar zal u begeleiden gedurende het hele aankoopproces, van de bezichtiging van de woning tot aan de overdracht bij de notaris. Hierbij zal de aankoopmakelaar rekening houden met uw wensen en belangen.

Wat een aankoop makelaar kan betekenen voor u
 

Een aankoopmakelaar kan verschillende diensten uit handen nemen van de klant. Hieronder staan enkele specifieke taken die een aankoopmakelaar voor u kan uitvoeren:

  • Zoeken naar geschikte woningen: Een aankoopmakelaar kan actief op zoek gaan naar woningen die voldoen aan uw wensen en eisen. Hierbij houdt de makelaar rekening met uw budget en de locatie.

  • Begeleiding bij bezichtigingen: De aankoopmakelaar kan u begeleiden bij bezichtigingen en u adviseren over de staat van de woning en eventuele verborgen gebreken.

  • Onderhandelingen voeren: De aankoopmakelaar kan namens u onderhandelen met de verkopende partij over de prijs, voorwaarden en ontbindende voorwaarden.

  • Juridische zaken afhandelen: De aankoopmakelaar kan u begeleiden bij de juridische afhandeling van de aankoop, zoals het controleren van de koopovereenkomst en het regelen van de overdracht bij de notaris.

  • Advies geven: De aankoopmakelaar kan u adviseren over de marktwaarde van de woning, eventuele risico's en de financiële haalbaarheid van de aankoop.​

Baukje Makelaars als uw aankoopmakelaar.

bottom of page