top of page
34_HPB_9221.jpg

Over Baukje Makelaars

Over Baukje Makelaars

Als Erkende makelaar weet ik hoe belangrijk het is om de juiste woning te vinden en daarom heb ik mijn expertise en persoonlijke aanpak ingezet om u te helpen bij het koop- of verkoopproces. Als ervaren makelaar in verschillende steden heb ik uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en help ik u graag een hand.

 

 

Als ervaren makelaar richt ik mij dagelijks op het aan- en verkopen van bestaande huizen. Als lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) streef ik naar de hoogste normen en kwaliteit in mijn werk en service. 

 

Naast mijn makelaarsdiensten bied ik ook professionele taxaties aan. Als VastgoedCert-gecertificeerde makelaar-taxateur kan je vertrouwen op mijn expertise en betrouwbaarheid. Maar het zijn niet alleen mijn vaardigheden als makelaar die bijdragen aan mijn succes. Ik heb ook deskundige binnendienstmedewerkers die mij ondersteunen en assisteren in mijn werkzaamheden.

Als je op zoek bent naar meer informatie over mijn diensten en hoe ik jou kan helpen bij het realiseren van jouw vastgoeddoelen, neem dan gerust contact met mij op. Ik sta klaar om jou te adviseren en te begeleiden bij elke stap van het proces.

Aankoop, Verkoop, Taxatie
 

NVM.png

Laat een review achter
 

AANGEKOCHT

AMSTERDAM

Rijnstraat 49 -3

€ 269.500 k.k.

Drie kamer woning

 

In 2012 geheel gerenoveerde drie kamer woning van ca. 53 m2 met zonnige woonkamer uitkijkend op de Rijnstraat en breed balkon aan de achterzijde. Precies gelegen tussen de Vrijheidslaan en de Amstelkade. De woning heeft een nette open keuken en een strakke badkamer. Met de tram voor de deur ligt de hele stad aan je voeten. 

AANGEKOCHT

AERDENHOUT

Spiegelenburghlaan 41

€ 1.390.000 k.k.

Vrijstaande moderne villa

 

Vrijstaande moderne villa aan brede, rustige en groene laan in het geliefde Spiegelenburghlaankwartier. Heerlijk licht familiehuis met royale tuin op een perceel van 770m2! Gelegen in zeer gewilde en kindvriendelijke buurt met alle voorzieningen in de nabije omgeving: scholen, winkels, NS station Heemstede-Aerdenhout, sportclubs en natuur (bos, strand en duinen). 

AANGEKOCHT

AANGEKOCHT

BLOEMENDAAL

Kinheimweg 59

€ 450.000 k.k.

Half vrijstaand huis

 

Deze 2 onder 1 kap woning is in 2010 jaar gemoderniseerd en gerenoveerd. Het leidingwerk (elektra, gas, water etc) is vernieuwd, er is geïsoleerd, CV aangelegd, keuken en badkamer vernieuwd, noem maar op. Recent is de buitenzijde weer grotendeels geschilderd. Tip top in orde allemaal dus. 

bottom of page